January 16, 2019

Gazdaságos kijuttatás

  1. Gazdaságos kijuttatás: akár a kijuttatáshoz szükséges munkaidő 1/3-a is megtakarítható. Miért?
  • Mert egyszeri kezeléssel felvihető a szükséges mennyiség (ellentétben a más hazai termékek technikai adatlapjában szereplő előírásokkal, ahol gyakran ismételt vagy többszörös kezelés szükséges a megfelelő hatékonyság eléréséhez, ilyen esetben a két kezelés közötti várakozási idővel is számolni kell).
  • A termék felvitele ecseteléssel is elvégezhető, de nagyobb mennyiség (1 kanna fölött) inkább airless pumpával javasolt a gyorsabb és egyenletesebb kijuttatás érdekében. A szórási technológiával egy gyakorlott munkás 40 m2 felületet is képes 1 óra alatt lekezelni. Ez azt is jelenti, hogy egy átlagos méretű tetőszerkezet felületi kezelése (200 m2 felületet számolva és a minimálisan szükséges furatozást is figyelembe véve) 1 nap alatt elvégezhető. A felvitelről tekintse meg az „Alkalmazás” menüpontban található videó bemutatónkat!
  • A termék tulajdonságaiból adódóan csak minimális felületen szükséges furatozást végzeni és a furatokat a szóróberendezés segítségével is fel lehet tölteni, a furatokat pedig nem szükséges ledugaszolni. A furatok számának csökkenése és a gyors feltöltés önmagában jelentős időmegtakarítást eredményez.
  • A termék jó tapadásának köszönhetően a termék nem csöpög, nem folyik, ezáltal kevesebb takarást (előkészítést) és takarítást (utómunkát) is igényel.