October 15, 2018

Referenciák

1.Külföldi referenciák

  • A XILIX Gél Curatif Fongi+ terméket Európa számos országában alkalmazzák, így jelentős referencia listával rendelkezik. A Xilix Gél terméket jelenleg – hazánkon kívül- az alábbi országokban alkalmazzák: Franciaország, Spanyolország, Portugália, Belgium, Svájc, Németország, Lengyelország, Csehország
  • Külföldi referencia gyűjtemény itt: Adkalis referencia pdf

1.Belföldi referenciák

Referencia gyűjteményünket igyekszünk folyamatosan frissíteni, bemutatónk itt tekinthető meg: XILIX referenciák – Hungary 202008

2020

Egyre több nagy projektnél használják a XILIX gélt a tartós faanyagvédelem érdekében. A termékről több szakmai lapban (ÉMSZ hírek, Építéstechnika, Alaprajz) jelent meg projekt bemutató leírás.

Egri bazilika – felújítás keretében végzett faanyagvédelem

Avasi templom, Miskolc

Evangélikus templom – Gödöllő

 

 

 

 

 

 

2019

A termék forgalmazásának első teljes évében a faanyagvédelmi szakértők is kezdték megismerni a terméket és annak előnyeit, ezért egyre több műemléki felújításnál írták ki a XILIX gél használatát, vagy találták meg a termékünket a honlapunkon keresztül. Néhány példa a 2019-es felhasználásról:

Püspökladány, Római katolikus templom

Budapest, Nagykövetség épület

 

 

 

 

 

2018

2018. júliusában kezdtük el a termék hazai forgalmazását. Az első időszakban több kisebb helyen (főként súlyos problémákkal küzdő magánlakásokban) végeztek megszüntető kezelést a termékkel. A felhasznált Xilix gél munkaterületeiből néhány kép: