December 17, 2018

Rendelés

A XILIX GÉL FONGI + faanyagvédőszer kizárólagos hazai forgalmazója az Agrosol 2000 Kft.

A terméket elsősorban szakembereknek (pl. faanyagvédelmi kivitelezőknek, építőipari kivitelezésben jártas személyeknek/cégeknek) értékesítjük, de igény esetén magánszemélyeket is kiszolgálunk. 

Fontos, hogy a védőszeres kezelést – legyen az bármilyen faanyagvédőszer – szakszerűen készítsék elő és végezzék el, mert csak így biztosított a védőszer hatóanyagának a faanyagba beszívódása és a kezelés eredménye. Ehhez sok segítséget (leírást, útmutatót, videót) talál honlapunk “Alkalmazás” menüpontjában.

A terméket csak 20 literes kiszerelésben értékesítjük, kannát megbontani nem tudunk. Ez a mennyiség megelőzés esetén kb. 100 m2 felületre, megszüntető kezelés esetén kb. 60 nm felületre elegendő (megszüntető kezelésnél magasabb a gyártó előírása szerinti dózis).

A XILIX gél Fongi+ faanyagvédőszert megvásárolhatja webshopunkban személyes átvétellel vagy MPL kiszállítással (akár online kifizetéssel is) webshopunkban:

Xilix Gél Fongi+ (agrosol.hu)

Nagyobb rendelés, egyedi árajánlat, kiszállítás és egyéb ügyben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal és kérjen árajánlatot:

Gyimesi Erika: +36 30 243 3155 mail: gyimesi.erika@agrosol.hu vagy iroda: 36-28-545-506

A nagyobb megrendelés esetén a terméket igény szerint díjmentesen házhoz szállítjuk.

A terméket ecsettel lehet a faanyagra felvinni (1-2 kanna esetében ezt a kijuttatási módot javasoljuk). Nagyobb felületnél – a gyorsabb és egyenletesebb kijuttatás érdekében – javasolt az airless pumpával történő szórás alkalmazása. Cégünk rendelkezik 1 db WAGNER PS20-as készülékkel, amely bérelhető, illetve segítséget tudunk nyújtani ilyen készülék beszerzésében is.