December 17, 2018

Rendelés

A XILIX GÉL FONGI + faanyagvédőszer kizárólagos hazai forgalmazója az Agrosol 2000 Kft.

A termék professzionális termék, ezért szakembereknek (pl. faanyagvédelmi kivitelezőknek, építőiparban, kivitelezésben jártas személyeknek/cégeknek) értékesítjük, annak érdekében, hogy szakszerűen és eredményesen történjen a termék felhasználása. 

Az esetleges problémák kezelése során ugyanis a faanyagvédőszer felvitele – legyen az bármilyen! faanyagvédőszer – csak egy része a megelőző, megszüntető kezelés teljes folyamatának (faanyagok átvizsgálása, bárdolás, tisztítás, portalanítás, felvitel, stb.). Ha ezek nincsenek szakszerűen elvégezve, akkor nem biztosított a védőszerek hatóanyagának felszívódása, vagyis teljesen fölösleges és eredménytelen lesz a kezelés.

A termék csak 20 literes kiszerelésben kapható. Ez a mennyiség megelőzés esetén kb. 100 nm felületre, megszüntető kezelés esetén magasabb a szükséges dózis, ezért kb. 60 nm felületre elegendő.

Termékrendelés érdekében vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérjen árajánlatot:

Gyimesi Erika: 36/30-243-3155 mail: gyimesi.erika@agrosol.hu vagy iroda: 36-28-545-506

A terméket igény szerint díjmentesen házhoz szállítjuk.

A terméket ecseteléssel is ki lehet juttatni, de nagyobb felületnél – a gyorsabb és egyenletesebb kijuttatás érdekében – javasolt az airless pumpával történő szórás alkalmazása. Cégünk rendelkezik 1 db WAGNER PS20-as készülékkel, amely bérelhető, illetve segítséget tudunk nyújtani ilyen készülék beszerzésében is.