October 15, 2018

Rólunk

AGROSOL 2000 Kft.

Cégünk, az Agrosol 2000 Kft 2000 óta végez kereskedelmi tevékenységet.

Működését elsőként növényvédelemmel, növényvédőszerek kis- és nagykereskedelmével kezdte, jelenleg is ez az egyik üzletága, ezen belül két mezőgazdasági áruházában (Gödöllőn és Nádudvaron) kiskereskedelmi forgalmat is bonyolít és webshopot működtet.

Cégünk 2006-ban lépett be a kártevőirtó szerek piacára, amelynek az elmúlt időszak alatt meghatározó szereplője lett. Az egész országot lefedő üzletkötői hálózatunk révén arra törekszünk, hogy a kártevőirtó szakemberek munkáját rugalmas kiszolgálással, minőségi termékek szállításával és innovációs megoldásokkal segítsük.

A professzionális kártevőirtás révén kerültünk kapcsolatba a fakárosító rovarok okozta problémával, és kezdtük el 2018-ban a francia ADKALIS cég rovar-és gombakárosodás elleni faanyagvédőszerét, a XILIX gél Fongi+ készítményt.  Célunk, hogy a faanyagvédelemhez magas minőségű, innovációs terméket biztosítsunk, valamint olyan faanyagvédelmi szolgáltatást nyújtó cégek munkáját támogassuk, akik termékünkkel megbízhatóan tudnak dolgozni.

A faanyagvédőszer forgalmazása során merült fel a piaci igény egy megbízható és hatékony égéskésleltető szer forgalmazására, melyet hosszas előkészítő munka előzött meg. A jogszabályi előírások és a szakemberek elvárásai alapján az olasz Aithon cég termékeit találtuk megfelelőnek hazai forgalmazásra, bízunk benne, hogy ez a – 23 országban már jól ismert és elismert – termékcsalád hazánkban is kedvelt égéskésleltető szerré válik.

Ismerkedjen meg más termékeinkkel és szolgáltatásainkkal cégünk weboldalán is: www.agrosol.hu. Reméljük, hogy Önt is hamarosan vevőnkként üdvözölhetjük!

Az Agrosol csapata