October 15, 2018

Rólunk

AGROSOL 2000 Kft.

Cégünk, az Agrosol 2000 Kft 2000 óta végez kereskedelmi tevékenységet.

Működését elsőként növényvédelemmel, növényvédő szerek értékesítésével kezdte, ezen üzletágon belül jelenleg is kiszolgálja és szaktanácsadással támogatja nagykereskedelmi partnereit, továbbá két üzletében (Gödöllőn és Nádudvaron) kiskereskedelmi forgalmat is bonyolít, ahol mezőgazdasági tevékenységhez és kertműveléshez szükséges eszközöket, kis kiszerelésű növényvédő szereket árusít, illetve webáruházban is kiszolgálja vásárlóit.

Cégünk 2006-ban lépett be a kártevőirtó szerek piacára, amelynek az elmúlt időszak alatt meghatározó szereplője lett. A kártevőirtó szakemberek jelentős részét a vevőink között tudhatjuk és igyekszünk bizalmukat meghálálni. Az egész országot lefedő üzletkötői hálózatunk révén törekszünk vevőink rugalmas kiszolgálására, termék kínálatunk piaci igényekhez igazodó folyamatos fejlesztésére.

A faanyag károsító rovarok és gombák elleni védekezésbe a közelmúltban kapcsolódtunk be és kezdtük el a francia ADKALIS cég termékeit forgalmazni. Célunk a faanyagvédelemhez magas minőségű, innovációs terméket biztosítani, valamint olyan faanyagvédelmi szolgáltatást nyújtó cégek szakmai támogatásában részt venni, akik termékünkkel megbízhatóan tudnak dolgozni.

Ismerkedjen meg termékeinkkel és szolgáltatásainkkal weboldalunkon keresztül is: www.agrosol.hu. Reméljük, hogy Önt is hamarosan vevőnkként üdvözölhetjük!

Az Agrosol csapata